Smoby 24560 Choco Miss konyha

Smoby 24560 Choco Miss konyha

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
SMOBY babakonyha Choco Miss egy lányos rózsaszín és barna színű csodálatos konyha gyerekeknek. A játékkonyha 20 kiegészítővel van felszerelve és kinézetével csoki gyerekkonyhára elmékeztet. A kiegészítők közt vannak edények, lábasok, evőeszközök, élelmiszerek, sótartó, fűszertartó, csoki imitációk és édességek. Ebbe az édes csoki konyhába minden hercegnő beleszeret. Lehetősége nyílik kalács és torta sütésre főleg csokival minden mennyiségben. A játékkonyha része a kakaó készítő gép, melyhez egy kakaós csésze is tartozik. Ezzel a konyhával egy és egyszerre több gyerek is kényelmesen játszik. Műanyagja kellemes és selymes tapintású. Egy játékkonyhával a gyerekek fejlesztik a társasági viselkedés formáit és tökéletesítik kommunikációs képességeiket.

Található benne egy edénycsepegtető és egy mosogatótál is. A gyerekkonyha polcai édességekre szolgálnak és ha már sok van belőlük, gyermeke kinyitja a mosogatótál alatt elhelyezkedő szekrényt és edesség tartalékait ezekre a poclokra is elhelyezheti. A SMOBY Choco Miss játékkonyha minőséges és ellenálló műanyagokból készült, melyek sokáig bírják. A játékkonyha rengeteg szép matricával és kiegészítővel díszített, melyek csodálatossá varászolják ezt a konyhát. Gyerekeknek 3 éves kortól alkalmas. Méretei 32*48*88 cm. A SMOBY egy francia gyerekjáték gyártó, mely hosszúéves hagyománnyal büszkélkedhet és garancia az európai standardú minőséges termékekre. Gyermeke miközben a felnőtteket utánozza fejleszti kommunikációs képességeit is.

 

Így is ismerheti: 24560ChocoMisskonyha

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.