Legler 11792 Bisztró kávéfőzőgép fajáték (11792)

Legler 11792 Bisztró kávéfőzőgép fajáték (11792)

15 990 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Legler 11792 Bisztró kávéfőzőgép fajáték (11792)

15 990 Ft
+ 1 590 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
vesszoparipa.hu
Termékleírás
Anyaga fa
Nem lányoknak, fiúknak
Kávéfőző mérete 24 x 12 x 18 cm,
Kávé kapszula magasság 1,5 cm
Kávé kapszula átmérője 3 cm
Súly 1,19 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Small foot fehér fa játék kávéfőzőgép két pohárral, forgatható gombokkal babaszobába, játékkonyhába. Ezzel a menő, fából készült, professzionális kávéfőzővel garantáltan elkészíthető a tökéletes csésze kávé a játszókonyhában.  A kattanó hangokat kibocsátó két forgatható gomb és a mozgó szűrő valósághű játékélményt biztosítanak.  Akár különféle kávékülönlegességeket is készíthetnek! A hátoldalon egy írható tábla és a különböző kávéfajták magyarázata található. A szűrőkar mozgatására "kávé" kerül a játék kávés poharakba.
Modern kávéfőző tejhabosítóval, mint szemet gyönyörködtető és tökéletes kiegészítője a játszókonyhának! Kávét iszik, mint anya és apa! Ez a filteres kávéfőző nemcsak az aktív szerepjátékot segíti elő, hanem a motoros készségek fejlesztését is.  Ezzel a kávéfőzővel a gyerekek utánozhatják szüleik napi rituáléit, miközben társas készségeket tanulnak.  A következő kávét a reggelinél biztosan a gyerekek készítik!
Ez a speciális játékkávéfőző gyerekeknek ideális kiegészítője a játszókonyháknak, és elengedhetetlen kelléke a szerepjátékok választékának. Fehér fa kávéfőzőgép készlet tartalma: 1 kávéfőzőgép, 6 kávé kapszula, 2 átlátszó kávés pohár. Minden alkatrész kiváló minőségű finoman megmunkált fából készült, gyermekbarát kialakítással, lekerekített szélekkel. A modern színvilág különösen jól illeszkedik a minden óvodai és gyerekszobai környezetbe. Small foot 11792 fehér fa játék kávéfőzőgép termékjellemzői:

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.