Legler 12245 Fa játék étkészlet Tasty (12245)

Legler 12245 Fa játék étkészlet Tasty (12245)

9 790 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Legler 12245 Fa játék étkészlet Tasty (12245)

9 790 Ft
+ 1 590 Ft szállítási díj
Szállítás: max 3 nap
irány a bolt »
vesszoparipa.hu
Termékleírás
Anyaga fa + textil
Nem lányoknak
Tányér magasság 2 cm
Tányér Ø 14 cm
Pohár magasság 6 cm
Pohár Ø 5 cm
Súly 0,75 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Small foot 12245 Fa játék étkészlet, teríték pasztell színben fa tányérral és fa evőeszközökkel. Ez a modern konyhai játékkészlet fából készült leveses tányérokkal, tányérokkal, csészékkel és fa evőeszközök, pontosan azt kínálja, amire a gyerekeknek szüksége van a játszókonyhában való hosszú órákon át tartó játékhoz!  A különböző színű fakorongok különböző italokat szimbolizálnak.   Ez az edénykészlet szeretettel illusztrált terítőt és terítéket tartalmaz, amelyekkel a legkisebb gyerekek megtanulhatják, hogyan kell megfelelően teríteni az asztalt.
A skandináv kék színvilág és a bogyós gyümölcs vörös színe harmonikus színkombinációjával ez az edénykészlet tökéletesen illik bármilyen játszókonyhába.   A tartós tányérok és evőeszközök rakosgatása, a megterítés játékosan támogatja a gyermekek finommotorikáját és szem-kéz koordinációját, miközben ösztönzik a társas interakciót.   A lekerekített élek és a sima formák kellemes tapintást és biztonságos játékélményt kínálnak.   A harmonikus dizájn és színvilág csodálatosan illeszkedik a modern óvoda és otthoni játszó környezetbe. A készlet tartalma: 2 textil alátét, 2 mélytányér, 2 lapostányér, 2 favilla, 2 fakanál, 2 fakés, 2 pohár, 4 db színes innivaló betétSmall foot 12245 Tasty fa étkészlet kiemelt tulajdonságai: 
  • Modern edénykészlet, amely tányérokat, csészéket, evőeszközöket és alátéteket tartalmaz két személy számára
  • További tanulási lehetőség nyomtatott terítékekkel, amelyek megmutatják, hogyan kell megfelelően megteríteni az asztalt
  • Modern megjelenés lineáris formákkal, a természetes fa és a divatos kék és bogyós gyümölcs vörös kombinációjával
  • Különösen valósághű szerepjátékokhoz a gyerekkonyhában
  • Elősegíti a finom motoros készségek, a szociális készségek és egyéb mindennapi készségek fejlesztését
  • Kiegyensúlyozott kialakításával és modern színvilágával különösen jól illeszkedik minden játszó környezetbe.

A fa étkészlet kiegészítő kellék a szerepjátékok kínálatában  Small foot Tasty termékcsalád részeként. Small foot 12245 Tasty fa étkészlet termékjellemzői: 

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.